Kapcsolatfelvétel:

jelentkezni az e-mail címen keresztül tudsz: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , ahol első körben csak időpontot egyeztetünk. Ezt Skype beszélgetés követi, amihez szükséged van internetre, Skype tagságra (ami ingyenes), és egy olyan eszközre, amin a program fut (telefon, tablet, laptop, asztali számítógép). A társalgáshoz kell a videó és a hang is, győződj meg arról, hogy készülékeden működik, van előlapi kamerád, vagy webkamerád.

 

Foglalkozások hossza és díjazása: 

Az első beszélgetés maximum 20 perces és ingyenes.  A további alkalmak ára 15.000Ft vagy annak megfelelő EUR/USD / 50 perc. A munkadíj kifizetése átutalással vagy Paypal fizetéssel történik, amit legkésőbb a beszélgetések előtt három nappal kell átutalni. 

 

A kliens mikor mondhat le alkalmat? 

Természetesen minden esetben, de azt tudni kell, hogy a terápiás beszélgetés előtt három nappal kell lemondani, máskülönben az elmulasztott órát teljes árban ki kell fizetni. 

 

A kliensnek miért kell kifizetni a lemondott alkalmat?

Előre egyeztetett alkalmat lemondani három nappal korábban lehetséges, hiszen az adott idősáv csak és kizárólag a közös terápiának van fenntartva. Ez természetesen a terápia folytonosságát, a lelki gondok hatékonyabb megoldását is szolgálja: a rendszeresség elengedhetetlen az E-migráció Terápia során is.  

 

Elmaradt órák pótlása 

Ha a befizetett óra a terapeuta hibájából marad el, akkor értelemszerűen pót beszélgetés jár, mely teljes egészében ingyenes. Ha megszakad az internet kapcsolat valamelyik fél hibájából, akkor negyed órájuk van az újra kapcsolódásra. A beszélgetés időarányosan kárpótlásra kerül, mely külön megbeszélés tárgyát képezi a felek között.  

 

Több alkalom egyszeri kifizetése 

Természetesen lehetőség van az alkalmak előre történő kifizetésének is, ennek részleteit Goldschmidt Lizával kell egyeztetni.

 

e-Migráció Terápia
Anyanyelven könnyebb, olcsóbb!